3D slika bez naočara

Bez autora
Jul 24 2011

Kompanija „Tošiba“ predstavila je svoj novi računar iz „Kosmio“ linije proizvoda koji nudi mogućnost prikaza 3D sadržaja bez potrebe za specijalnim naočarima. Model F750 prvi je ovakav računar iz „Tošibe“, a korisnik na njemu može istovremeno da gleda i 2D i 3D sadržaje (na primer, 3D sadržaj u jednom prozoru i u isto vreme da pretražuje internet u drugom).Kosmio F750 ima i HD veb kameru sa tehnologijom prepoznavanja lica kako bi korisniku omogućio da menja svoj položaj ispred ekrana laptopa, što znači široku 3D zonu gledanja bez mrtvih uglova.

3D slika bez naočaraKompanija „Tošiba“ predstavila je svoj novi računar iz „Kosmio“ linije proizvoda koji nudi mogućnost prikaza 3D sadržaja bez potrebe za specijalnim naočarima.

Model F750 prvi je ovakav računar iz „Tošibe“, a korisnik na njemu može istovremeno da gleda i 2D i 3D sadržaje (na primer, 3D sadržaj u jednom prozoru i u isto vreme da pretražuje internet u drugom).

Iz ove kompanije kažu da Kosmio F750 ima i HD veb kameru sa tehnologijom prepoznavanja lica kako bi korisniku omogućio da menja svoj položaj ispred ekrana laptopa, što znači široku 3D zonu gledanja bez mrtvih uglova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik